Tomt utrymme

Way Out East

"Unique Clothes ´N´ More On Festivals ´N´ On The Web"Vi (jag Torbjörn och min fru Kamsai) började för länge länge sedan med att hänga på festivaler, tänker på Roskilde, Hultsfred, Sweden Rock mm på 1990-talet. Samtidigt som detta har vi alltid älskat att resa, så till sist möttes dessa två saker och vi började köpa in varor i Asien för att sälja på festivaler.

Genom våra resor hade vi ju bland annat träffat många olika tillverkare, försäljare, på många olika platser, så vi har känt dom flesta länge och vet hur deras tillverkning går till och vilka som jobbar där (arbetsvilkor, löner, hållbarhet, miljömedvetenhet mm) och vi handlar endast direkt med dom, inga mellanhänder.

Många av våra leverantörer har även på senare tid uppnåt, kvalificerat sig, till att få säga sig vara "Fairtrade", vilket oftast förknippas med odling av diverse  grönsaker och frukter, men det finns även en textilstandard och en anställningsstandard. Dom flesta leverantörer har också andra lokala certifikat inom bland annat handel och framställning. Detta gör att vi kan garantera att våra produkter är sjysta, miljövänliga, och hållbart tillverkade. Detta gör att försäljningen här hemma i Sverige (både på festivaler och nu även på webben) känns både rolig och trevlig, och vi hoppas att Ni känner det samma.


Tack för att ni besöker oss och handlar!

Way Out East- Torbjörn och Kamsai

Tomt utrymme

    fairtrade textile2    klarna-checkout